بالفيديو | عمل مكرونة بالبشاميل ( لحمة وفراخ بشكل جديد )
هنعمل النهارده الاكله اللى كلنا بنحبها اوى
بطريقتين لحمه وفراخ تابعى معايا الطريقه الصحيحه ↓↓↓
المكونات↓↓↓
لحمه مفرومه +صلصه
زيتون قطع - كوسه مبشوره وجزر مبشور (اختيارى)
بهارات ملح وفلفل
الطريقه↓↓↓
عصاج اللحمه نشوح بصله بنقطه زيت ننزل عليها بالكوسه والجزر المبشور -
نضيف اللحمه المفرومه- دقانق
معلقه صلصه ونضيف الملح والفلفل والبهارات ونسيبها تستوى
نجهز عصاج الفراخ بنفس طريقه عصاج اللحمه
البشاميل
اللبن ضيفى عليه شوربه وملح وفلفل ودقيق وقلبى عالبارد وارفعيه
على النار لحد ما القوام يتقل مع التقليب المستمر
وممكن تضيفى قشطه او قطع جبنه مثلثات لاضافه طعم كريمه للبشاميل
جهزى صنيه وضعى عصاج اللحمه وقلبى معاه المكرونه المسلوقه
وضيفى بشاميل على الوجه وجبنه ودخليها الفرن
نفس الطريقه بالنسبه للفراخ
ودى بقى الوصفه كامله وبالهنا والشفا↓↓↓↓
ليست هناك تعليقات :